.

 

 

..

Str. Iovita, Nr. 23-27,

Sector 5 ,  Bucuresti

office@syscont.ro

021 411 31 93  

 

ADRESE UTILE

ANAF

Ministerul Finanţelor Publice

Registrul comerţului

Programe utile


 

VALORI SYSCONT AUDIT

Calitate

Adaptabilitate

Transparenta

Promptitude

Responsabilitate

Versatilitate tehnologică

 

 


Număr afişări conţinut : 72733
Home Servicii Fiscalitate Verificări legislative
Verificări legislative PDF Imprimare Email

........Ne aflăm într-un context economic în plină schimbare, în care care se emit noi legi, reglementări, ordonanţe pe care trebuie sa ni le însusim. Ca si întreprinzători trebuie sa fim în permanenţă informaţi despre noţiunile legislative atât pentru a ne desfăşura activitatea in limitele reglementărilor legale, însa si pentru interesul personal.

.......Pentru o lua cele mai bune decizii în ceea ce priveste administrarea obligatiilor tale catre stat, ai nevoie de profesionişti in domeniul contabilităţii care să asimileze rapid toate informaţiile si să ţi le prezinte în timp util, pentru ca impreună să alegeţi varianta optimă.

........Externalizarea serviciilor de contabilitate îţi permite să transferi această responsabilitate unei firme de contabilitate cu experienţă în domeniu, iar prin colaborarea cu Syscont Audit acest aspect va fi tratat cu multă seriozitate, dovadă fiind numărul mare de clienţi care s-au aratat foarte mulţumiţi de serviciile noastre.

.......Suntem mereu la curent cu cele mai recente  modificări de fiscalitate, păstrăm relaţia cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), informăm clienţii cu privire la solicitările sosite din partea lor, dar si cu privire la reglementările care ar putea prezenta interes pentru activitatea pe care o desfaşoară sau care le-ar putea aduce un avantaj financiar.

.......Informaţiile pe care le furnizăm sunt intotdeauna cele mai sigure, întrucât avem surse de încredere, care ne pot confirma oricând exactitatea informaţiilor.

.......De cele mai multe ori, precizia informaţiilor, rapiditatea colectării lor, alegerea momentului oportun, dar si persoanele potrivite care să îndeplinească toate acestea pot reprezenta cheia succesului.  Daca esti de acord, atunci te asteptam la Syscont Audit.

 

Asistare control fiscal

 

.......Anunţarea controlului fiscal poate trezi un sentiment de nelinişte în rândul societăţilor, însă acest lucru se poate schimba dacă de evidenţa contabilă a companiei tale se ocupă o echipă cu experienţă în domeniu, care îţî va asigura corectitudinea aplicării reglementărilor contabile şi fiscale şi te va asista pe parcursul controlului fiscal (Garda Financiară si Administraţia Financiară).


Înapoi la fiscalitate

Contacează-ne pe mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 021 411 31 93.

 


Motorizat de Joomla!. Designed by: free joomla web hosting low-cost hosting Valid XHTML and CSS.