.

 

 

..

Str. Iovita, Nr. 23-27,

Sector 5 ,  Bucuresti

office@syscont.ro

021 411 31 93  

 

ADRESE UTILE

ANAF

Ministerul Finanţelor Publice

Registrul comerţului

Programe utile


 

VALORI SYSCONT AUDIT

Calitate

Adaptabilitate

Transparenta

Promptitude

Responsabilitate

Versatilitate tehnologică

 

 


Număr afişări conţinut : 72731
Home Servicii Audit
Servicii de audit PDF Imprimare Email

........Produsul contabilităţii îl reprezintă informaţia contabilă, iar obiectivul său este obţinerea unei imagini fidele a situaţiilor financiare anuale. Situaţiile financiare trebuie să furnizeze informaţii care prezintă fidel rezultatele şi poziţia financiară a întreprinderii, reflectă realitatea economică a tranzacţiilor realizate, sunt imparţiale, prudente, relevante şi credibile. 

........Syscont Audit este firmă autorizată potrivit legislaţiei în vigoare de către autoritatea competentă, respectiv „Camera Auditorilor Financiari din România” care este, la rândul său, membră a „Federaţiei Internaţionale a Contabililor”, să desfăşoare activităţi de audit în conformitate cu reglementările adoptate de către aceasta


........Scopul activităţii auditorilor este acela de a restabili o încredere rezonabilă între producători şi utilizatori ai informaţiei contabile. Astfel, auditorii contribuie la protejarea intereselor diferitelor categorii de beneficiari ai informaţiei contabile, atunci când aceştia iau decizii economice.

.....


.......Prestăm servicii de audit pentru situaţiile financiare anuale, cât şi pentru proiectele din fonduri eurpene, în conformitate cu:

...

.....Dacă doreşti să te asiguri că situaţiile financiare au fost întocmite corect sau dacă ai în derulare un proiect finanţat de fonduri europene, atunci considerăm că suntem partenerii potriviţi pentru misiunea de audit, pentru că  numai o verificare riguroasă a modului în care s-au derulat procedurile de achiziţie publică şi efectuat cheltuilelile asigură o rambursare integrală a acestora.

 

Înapoi la servicii

 

Contactează-ne pe mail la adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la numărul de telefon 021 411 31 93.

 


Motorizat de Joomla!. Designed by: free joomla web hosting low-cost hosting Valid XHTML and CSS.